sâmbătă, 15 aprilie 2017

Idei de decoarare a peretilor

Infrumusetarea, personalizarea si modernizarea propriei locuinte poate implica nenumarate aspecte si etape, iar totul se face in functie de preferinte, necesitati si de bugetul alocat pentru aceasta etapa. In schimb, cum de multe ori fondurile sunt limitate, majoritatea persoanelor cauta variantele cele mai accesibile din punct de vedere financiar, iar o solutie grozava este urmarirea listei de stickere pentru pereti. Optiunea este una foarte practica, accesibila pentru toate buzunarele si propune nenumarate variante, pentru toate gusturile.

Diferite variante

Se gasesc o multime de tipuri de stickere pentru pereti care reprezinta o alternativa la zugravirea traditionala, care aduce mai multe optiuni, dar si costuri mult mai mici. Asadar, se gasesc stickere destinate atat dormitoarelor, de diferite dimensiuni, pentru fete sau baieti, dar si pentru livinguri, bucatarii, bai, holuri si nu numai. De la citate motivationale, la diferite peisaje, stickere cu motive florale si multe altele, pentru toate preferintele.

Durabilitate

Un alt avantaj este reprezentat de faptul ca o lista de stickere pentru pereti promite o lunga durata de viata, care poate sa varieze in functie de calitatea autocolantului. Unele sunt mai groase si astfel ca pot rezista in cele mai bune conditii chiar si 5 ani, iar preturile sunt putin mai ridicate. In schimb, exista si variante pentru cei care au un buget mult mai limitat sau care isi doresc sa faca mai multe modificari de-a lungul anilor, iar preturile sunt mai mici, insa si durata de viata este inferioara.


Usor de pus in aplicare


Totusi nu trebuie omis faptul ca stickerele se pot aplica pe pereti fara probleme, fiind necesara doar putina atentie si dexteritate. In cazul in care acestea sunt de dimensiuni mari poate fi nevoie de ajutorul unei a doua persoane, astfel incat autocolantul sa fie lipit perfect, iar adezivul folosit nu va lasa urme pe pereti si nu ii va afecta in nici un fel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu