joi, 6 aprilie 2017

Ce reprezinta procesul de optimizare seo on page?

Procesul de optimizare SEO on page este unul dintre serviciile propuse de compania noastra, prin care dorim sa imbunatatim semnificativ identitatea in mediul online al oricarei companii si astfel ca bineinteles, totul incepe prin obtinerea unor rezultate mai bune pe motoarele de cautare. Exista mai multe solutii in acest sens prin care se vor ajunge la performante superioare, iar la WiseVision ne folosim de cele mai moderne si eficente unelte pentru ca la finalul campaniilor desfasurate fiecare client sa fie pe deplin multumit.

Tag si meta tag

Asadar, una dintre etapele initiale este stabilirea unui tag de titlu, deoarece acesta va reprezenta in circa 60 de caractere intregul site, pentru a fi luat in considerare de motoarele de cautare. Cu toate acestea, pe langa Google, este important ca tagul sa fie atragator si pentru clienti, iar in doar cateva caractere, acestea sa reuseasca sa ii invite pe site, adica prin numele afacerii si al catorva cuvinte cheie. Totusi, nu trebuie omise nici meta tagurile care ajung pana la circa 200 de caractere, prin care pot fi descrise succint serviciile sau produsele oferite, pentru ca atunci cand robotii motoarelor de cautare ajung pe site, sa il poata lua in considerare.

Continut si imagini


Pentru optimizare seo on page de calitate este esential sa se respecte cateva reguli cu privire la imagini, continut si adresele URL, care nu trebuie sa fie prea lungi, de preferat sub 100 de caractere, dar si sa contina cuvinte cheie. Imaginile trebuie sa fie de calitate, insa se recomanda si insotirea intotdeauna alaturi de text, eventual care sa le descrie. De asemenea, prin continut de calitate nu numai ca sunt atrasi utilizatorii, insa acestia sunt invitati sa petreaca cat mai mult timp pe site, ceea ce va scadea semnificativ bounce rate-ul, aspect semnificativ in fata motoarelor de cautare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu