sâmbătă, 26 noiembrie 2016

Zborurile spre Belgia au devenit din ce in ce mai ieftine

Orice calatorie ar trebui sa fie confortabila din toate punctele de vedere, de la drumul lipsit de stres, la alegerea unui hotel care sa indeplineasca toate cerintele, dar si destinatia este esentiala, intrucat multe orase ale Europei sunt foarte aglomerate si dificil de explorat la pas. In schimb, sunt multi cei care aleg bilete avion Belgia deoarece exista cateva orase precum capitala Bruxelles sau Liege care merita toata atentia noastra si aduc farmecul european mult mai aproape.

Usor de gasit oferte

In astfel de cazuri, cel mai bun prieten al calatorului este Aerotravel, deoarece acesta este un sistem foarte usor de folosit, ce presupune scanarea tuturor zborurilor si afisarea celor mai bune oferte, din care utilizatorii pot alege in functie de preferinte. Pe aceasta cale se bucura de mai mult confort, mai putin timp pierdut, iar totul se desfasoara online, de la scanarea zborurilor, pana la achizitionarea biletelor, astfel ca orice destinatie este mult mai aproape acum.

Preturi avantajoase

De asemenea, toamna si iarna sunt perioadele in care city break-urile sunt mai comune, iar preturile biletelor scad semnificativ, motiv pentru care oricine ar trebui sa profite de oferta si sa aleaga destinatii variate. Pentru bilete avion Belgia se gasesc propuneri chiar si de la 20 de euro pe segment, cu plecare directa din Bucuresti, iar cursa nu dureaza mai mult de 2 ore, fiind asadar foarte confortabil.

Oferte bune


Mai mult, calatorii ar trebui sa profite si de faptul ca multe companii ce opereaza curse in Romania, de la Blue Air, Wizz Air sau Ryan Air, propun in fiecare luna cate o zi sau doua in care toate zborurile au reducere de pana la 20%, astfel ca tarifele scad si devin chiar si mai avantajoase, iar un drum cu autocarul sau autoturismul personal nici nu mai este justificat. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu