luni, 7 noiembrie 2016

Brelocurile cu camera sunt un accesoriu marca iUni

Filmele cu spioni nu mai vin cu propuneri SF in materie de gadgeturi, deoarece avansul tehnologic a permis ca astfel de dispozitive sa fie disponibile pe scara larga si la preturi tot mai accesibile. Aceeasi este si situatia brelocurilor cu camera, potrivite pentru toti cei care isi doresc sa captureze imagini in cele mai discrete conditii.

Discretie maxima

De multe ori camerele pot fi ascunse sub forma unor chei de masina pentru a nu atrage atentia celor din jur, fiind foarte potrivite in inregistrarea imaginilor fara ca ceilalti din jur sa sesizeze. iUni vine cu numeroase astfel de produse disponibile la preturi foarte atragatoare, insa clientii au parte si de alte avantaje. In primul rand se asigura transportul gratuit pentru comenzile a caror valoare depaseste 499 de lei, iar clientii au posibilitatea de a testa toate produsele in showroom. Mai mult, livrarea se face in cel mai scurt timp incepand cu ziua urmatoare, iar produsele pot fi returnate in decurs de 14 zile.

Functiile cele mai importante

In functie de performantele brelocurilor cu camere, se pot captura imagini de o foarte buna calitate, in timp ce unele gadgeturi pot fi chiar dotate cu sisteme pentru inregistrarea pe timp de noapte. Mai mult, exista si senzori pentru detectarea miscarii si inceperea automata a filmarii, marele avantaj fiind faptul ca totul este ascuns intr-un obiect aparent banal.


Imaginile foto si video sunt salvate in format jpg si avi, astfel ca e foarte usor sa fie transferate pe un dispozitiv unde sa fie urmarite, existand posibilitatea atasarii unui card microSD pentru suplimentarea spatiului disponibil. De asemenea, bateria poate rezista pana la 120 de minute, avand o capacitate de 450 mAh, in timp ce incarcarea se face in scurt timp, iar preturile variaza de la cativa zeci de lei, pana la cateva sute, in functie de performante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu