vineri, 17 iunie 2016

La ce se folosesc peretii cortina

Peretii cortina Rehau sunt foarte populari in randul constructorilor, motiv pentru care tot mai multe cladiri de birouri moderne au implementat acest sistem. Acesti pereti sunt foarte eficienti pentru orice constructie datorita structurii termoizolante, fiind insa disponibili pentru unul sau mai multe etaje, precum si pentru spatii destinate vitrinelor de magazin, cu sticla pe o suprafata mare, insa si pentru fatade inclinate.

Designul

Peretii cortina Rehau se diferentiaza prin faptul a propun o latime vizibila foarte redusa, la fel fiind si adancimea, permitand asadar montarea unor suprafete foarte intinse de sticla pentru a asigura un design cat mai modern. Marele avantaj este faptul ca se pot indeplini toate cerintele estetice ale clientilor, pentru ca acestia sa fie pe deplin multumiti. Daca se doreste se pot monta ferestre cu deschidere laterala, iar profilul se alege in functie de necesitati si dorinte, fiecare dintre acestea avand diferite avantaje si dezavantaje.

Cele mai populare sunt profilele din PVC deoarece sunt mai ieftine decat cele din aluminiu, insa cele din urma propun o durata de viata mult mai lunga. In plus, pentru a indeplini dorintele clientilor, peretii cortina Rehau pot fi pregatiti in numeroase culori, astfel incat sa se potriveasca cu design-ul cladirii.

Avantajele peretilor corinta Rehau


Acest tip de perete este un foarte bun izolant termic, astfel ca se pot face economii semnificative la electricitate pe durata verii si a iernii, intrucat variatiile de temperatura nu vor fi resimtite. De asemenea, peretii cortina reprezinta un inlocuitor ideal pentru variante traditionale precum folosirea riglelor. Profilele din otel promit o adancime foarte redusa, iar zgomotul nu mai reprezinta o problema, datorita izolarii fonice ideale. Clientii isi pot alege varianta potrivita dintr-o gama foarte larga de nuante si profile, Rehau fiind un sistem ecologic, prietenos cu mediul inconjurator, care a integrat cele mai moderne tehnologii pentru confortul clientilor si lucrari eficiente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu