miercuri, 23 martie 2016

De ce sa aleg proiectoare led de 20W ?

            Tehnologia LED evolueaza constant, astfel ca in fiecare zi apar noi produse menite sa ne faca viata mai usoara si mai confortabila, care sa respecte criteriile stricte cu privire la mediul inconjurator si bineinteles, care sa consume cat mai putina electricite. Astfel LED-urile nu sunt folosite pentru iluminarea locuintelor, ci si la farurile autoturismelor sau in componenta electronicelor si electrocasnicelor.

           Proiectoarele LED sunt ideale pentru iluminarea puternica a unui teren de sport, a unui depozit, a cladirilor sau monumentelor importante, dar si a unei gradini, fiind mult mai eficiente decat cele traditionale cu halogen. In functie de necesitati, se alege puterea proiectorului, insa in cele mai multe dintre cazuri sunt suficiente cele de 20W. Avantajul tehnologiei LED este faptul ca nu emite radiatii UV, astfel ca nu sunt atrase insecte zburatoare si nici nu au in componenta substante daunatoare precum mercur sau plumb. In plus, carcasa proiectoarelor este special conceputa, astfel incat acestea sa fie rezistente la apa, praf si vant, fiind ideale si in conditii mai dificile precum -40 sau +80 de grade Celsius.

          Specificatiile proiectoarelor LED 20W

           Acestea pot functiona non stop, cu timer sau cu senzor de miscare, si, spre deosebire de proiectoarele obisnuite, tehnologia LED aduce economii semnificative la electricitate, consumul fiind mai scazut cu pana la 50%. De asemenea, proiectoarele sunt facil de instalat, dezinstalat sau adaptat, iar functiile sale se pun in practica cu usurinta. Spre deosebire de corpurile de iluminat traditionale, proiectorul LED de 20W nu emite caldura, deoarece aceasta este dispersata uniform datorita folosirii cuprului pur. In plus, acestea pot lumina o suprafata foarte mare, avand un unghi de aproape 270 de grade. Acestea pot fi folosite peste 50.000 de ore, timp in care se aduc economii importante la electricitate, in ciuda faptului ca sunt considerate putin mai costisitoare decat proiectoarele obisnuite, investitia este recuperata in scurt timp.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu