duminică, 31 iulie 2016

Transferuri Rapida catre Capitala Moldovei, Iasi

Pentru a ajunge in capitala Moldovei din orice oras al tarii sunt disponibile numeroase posibilitati si mijloace de transport. Caile ferate leaga Iasiul de cele mai importante orase, precum Bucurestiul, Timisoara sau Constanta, insa cei care isi doresc un mijloc mai rapid pot opta pentru microbuze, insa acestea presupun mai putin confort si nici nu sunt foarte sigure, in contextul in care frecvent au loc accidente rutiere.

O alta posibilitate este aceea de a calatori cu autoturismul personal, insa o vacanta este mult mai placuta atunci cand nu ai nicio grija, iar sofatul intr-un oras strain este destul de stresant. Si un zbor cu avionul reprezinta o posibilitate, insa preturile sunt destul de ridicate si implica costuri suplimentare pentru drumul pana la aeroport.

Solutia

In schimb, poate cea mai grozava modalitate de transport este de a opta pentru serviciul propus de firmele de inchirieri auto si anume taxi transfer la Iasi. Este mult mai rapid, mai confortabil si mai sigur sa ajungi aici de oriunde, intrucat clientii sunt preluati din orice zona a tarii. Preturile variaza in functie de durata calatoriei si nu este influentat de numarul de persoane, una, doua sau trei pentru autoturismele sedan precum Skoda Octavia. Grupurile de 5-8 persoane nu sunt nevoite sa inchirieze mai multe masini, intrucat pot calatori impreuna daca opteaza pentru un Mercedes Vito.

Propriul traseu


Daca iti doresti sa vizitezi Moldova si Bucovina, iti poti alcatui propriul itinerariu care sa includa cele mai importe puncte de reper ale zonei, avand astfel flexibilitatea pe care oricine si-o doreste in vacanta si fara strestul propriului autoturism. Soferii au o experienta de minim 10 ani si au capacitatea de a face orice drum sa fie unul confortabil, placut, in timp ce autoturismele sunt bine pregatite inainte de fiecare inchiriere, pentru ca orice client sa se bucure de cele mai bune conditii. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu