joi, 28 septembrie 2017

O croaziera in Antarctica va fi o experienta de neuitat

Perioada vacantei este asteptata cu nerabdare de fiecare dintre noi intrucat avem ocazia de a pleca in noi calatorii pentru a descoperi frumusetile din intreaga lume. Preferintele difera, la fel si bugetele alocate, insa cei care isi doresc sa aiba parte de un grad ridicat de confort se pot orienta catre croaziere. Acestea presupun o modalitate ideala de a calatori, pentru ca se profita de fiecare clipa disponibila si nu se pierde deloc timpul.

Asadar, sunt tot mai multi cei care aleg croaziere Antarctica, iar acest continent atrage peste 30.000 de turisti in fiecare an. Bineinteles ca preturile sunt pe masura, intrucat distanta este foarte mare fata de Romania si pentru ca nu exista o linie directa, trebuie sa se ajunga pana intr-un alt punct al lumii de unde sa inceapa croaziera. Totusi, se gasesc conditii pentru toate nevoile, iar odata cu pretul creste si luxul, alaturi de numarul de zile, activitatile disponibile si perioada este mai flexibila.

Diversitate

In schimb, cei care viziteaza Antarctica, cu siguranta, se vor bucura de o experienta de neuitat, avand la dispozitie o multime de itinerarii, de la peninsula Antarctica pana la insulele Shetland, pe traseu regasindu-se mai multe specii de pinguini, balene, pasari, foci, dar si peisaje nemaipomenite.



Care este perioada potrivita?


Cei care isi doresc sa aleaga o astfel de croaziera trebuie sa stie ca sezonul este din noiembrie pana in martie, atunci cand apa se dezgheata, iar ninsorile si furtunile se domolesc, in timp ce in restul perioadei poate fi imposibil pentru nave sa sparga apele inghetate. Varful de sezon poate fi considerat din decembrie pana in ianuarie, atunci cand vremea este cea mai prietenoasa, insa si preturile sunt influentate de perioada aleasa, astfel ca totul tine atat de posibilitati, cat si de bugetul alocat pentru o astfel de expeditie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu